WK Voetbal: Horoscoop Arjen Robben

Horoscoop gegevens Arjen Robben * 23/1-1984 Bedum (19.40uur Andries H Cats) door Ton Brakenhoff
Met enig gevoel van trots bekijk ik het lijstje aanvallers van de Nederlandse ploeg: Drie Leeuwen: Kuyt, van Persie en Huntelaar, hand in hand met drie Watermannen: Van der Vaart, Elia en Robben. Betekent niks maar doet me als Leeuw die getrouwd is met een Waterman, goed. Er is in elk geval veel begrip voor de volle overgave van de Leeuw en de rusteloze denkkracht van de Waterman. Komen deze mensen voor het doel dan gaat er iets gebeuren! Wel even uitkijken voor die snoeiharde uithalen vanuit de tweede lijn door Sneijder. Zo’n Tweelingen ligt goed bij Leeuw/Waterman. Nu een blik in de horoscoop van Robben. Ook weer een man met een positieve uitstraling en sinds we zijn ascendant hebben (paar graden Maagd waar in elk geval Jupiter Neptunus mooi op straalt) weten we waar dat door komt. Er zit muziek in deze ploeg. De prachtige ‘kunstzinnige’ conjunctie bestaande uit Venus, Neptunus, Jupiter en Mercurius maakt er beslist iets moois van. Maar vergis je niet. Mars conjunct Pluto is niet voor de poes en als Saturnus daarbij in de buurt staat dan denk ik aan een kerncentrale (Pluto de splijtstof, Saturnus de remmer) met na-verbrander Mars. Op dit explosieve mengsel staat vierkant de Zon. Meer is niet nodig voor dit WK. De horoscoop van Arjen Robben:

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

1 Reactie op WK Voetbal: Horoscoop Arjen Robben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *