WK voetbal: Horoscoop Spaanse coach Vincente del Bosque

Vincente del Bosque   * 23/12-1950   (tijd onbekend)  Coach van het Spaanse Elftal, door Ton Brakenhoff
 Nu we ons als astroloog kunnen bewijzen blijkt maar weer dat voorspellen een moeilijke zaak is en zeker als dat de toekomst betreft. Een van de problemen is het ontbreken van gegevens, zoals de geboortedata en tijden van elftallen en coaches. Er wordt nu vaak gekeken naar de horoscoop van de Nederlandse Staat en dan sluipt bij mij de twijfel nader. Heeft de reuze opsteker bij winst van het WK ook een vergelijkbaar gevolg voor Nederland? Of voor de coach, of voor de individuele speler? Mwah! We kunnen net zo goed naar onze eigen horoscoop kijken want ik weet nu al dat ik ontzettend chagrijnig zal zijn als Nederland verliest. Zo keek ik natuurlijk ook naar de horoscoop van Arjen Robben en Bert van Marwijk en om nu te zeggen wat een prachtige aspecten, wat een geluk?! En het gat waarin deze mensen vallen na het WK, hoe ziet dat er uit? Maar je moet iets, dus toch ook maar de horoscoop van de Spaanse coach er bij gepakt en ik moet zeggen dat de strijd-transits er op de 11e niet mooi uitzien. De horoscoop kleurt geheel rood van de vierkanten en opposities op het computerscherm, stelde ik tevreden vast!! Het betekent slechts dat de emoties hoog zullen oplopen, niet meer, niet minder. We kijken even naar zijn horoscoop. Een rustige Zon in Steenbok, een bewegelijke Maan in Tweelingen. Tegenover de Zon: Uranus, hij is niet voor één gat te vangen. Saturnus staat daar vierkant op, dat vergroot zijn overzicht. Mercurius vierkant Neptunus, de Vos. Maar het ergste voor ons is zijn prachtige Jupiter in Vissen; dat heeft hem al heel wat geluk gebracht. Op de 11e staat Venus daar precies tegenover vanuit 1 graadje Maagd. Eén graadje Maagd of wel de ascendant van Robben!! Ik voel me al een stuk rustiger! De horoscoop van de Spaanse coach Vincente del Bosque:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.