Nederland verliest toch van Spanje: nabeschouwingen…

 Voetbal is een fascinerend spel – juist door de ongekende onvoorspelbaarheid. Tot de eind fluit – is alles mogelijk. Doelen kunnen onverwachts komen. Gebaseerd op de astrologie – had Nederland moeten winnen. De “under dog” Nederland had het moeten overnemen van de favouriete (Spanje). Dat gaf de eclipse van zondag aan. Daarnaast is Nederland’s ascendant, beheerd door de Maan. Toch is het niet gebeurd – en daar treuren we om. Laat ons eerlijk zijn – Nederland had kansen, maar Spanje ook, toch weigerde die Jabulani zijn weg naar de achterkant van de net te vinden!!   Precies waarom er in de laatste vier minuten gescoord is, heeft waarschijnlijk te maken met Uranus die toen rondom de ascendant stond. Uit het niets na zoveel gemiste kansen, boem bam… daar was ie!! De droom van heel Nederland gaat in rook op. Daar zien we de schaduw van Neptunus – op de midhemel van de horoscoop van Nederland. Toch is het niet niets wat er in Zuid Afrika gepresteerd is. In tegendeel.  Wat een saamhorigheid. Hier in Amsterdam – wonen mensen van bijna elke hoek van de wereld –  en vooral de jongeren staan als een blok achter Oranje.  Desondanks de drukte (de NS alleen bracht 180.00 mensen naar de hoofdstad), volgens de politie Amsterdam, was zondag  ” een rustige avond, vergelijkbaar met een gewone vrijdag of zaterdag.”   Uranus in 0 graden Ram, op de wereld as. One world, One People. Over Zuid-Africa valt er sinds de WK veel goeds te zeggen. En met Nederland gaat het in veel opzichten, ook goed. Dat is de “Power of Football”!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nederland verliest toch van Spanje: nabeschouwingen…

 1. mark zegt:

  “Met de kennis van toen……of met de kennis van nu”

  Achteraf analyseren is natuurlijk makkelijker dan van tevoren een voorspelling geven. Zo had ik, toegegeven, Brazilie als eindwinnaar getipt. Immers, Dunga, had toch duidelijk de sterkste transits (op basis van de geboortedag van de trainers): Noordknoop vierkant jupiter exact, jupiter driehoek mars stationair, jupiter inconjunct mercurius stationair ….en drie maanden lang noordknoop sextiel cheiron. De horoscoop van Brazilie: jupiter conjunct mars, pluto vierkant mars, noordknoop conjunct c.11 en noordknoop sextiel pluto…….echter, het was me niet ontgaan dat ikzelf op 12 juli(vandaag) pluto semi-sextiel mc en tertiaire mercurius inconjunct neptunus heb. Ik zou het dus niet bij het rechte eind hebben…..

  Dat Nederland de cup niet zou gaan winnen was echter wel overduidelijk te zien. Een vluchtige blik op de windroos van nederland leert ons dat het voetbaltoneel op de cheironlijn afspeelde…..de wond……..de apartheid uit het verleden ingevoerd door de Nederlanders….en de komende decennia zullen velen Zuid-Afrika met onze nieuwe “wond” (tis maar een spelletje) associeren!!!! Dat Zuid-Afrika op de marslijn van Spanje ligt behoeft geen verdere uitleg……
  Saturnus op cusp 5 bracht Ferguson afgelopen seizoen in de Premier League ook uiteindelijk niets, neptunus en cheiron rond het mc maken het hoofddoel (mc) tot een wond en een (voorlopig) illusie. De schitterende stand van jupiter en uranus op c.11 konden deze “mindere” standen niet overrulen…..sterker nog; mars staat heel moeilijk vierkant neptunus en de zon/maan inconjuct neptunus bevestigen de kans op een deceptie alleen maar….

  Behalve de (meestal tot groot succes leidende,in de sport)saturnusconjuctie over 3 maand had Bert gister natuurlijk zon/maan vierkant zijn neptunus…..maar nog veel evidenter tot de 27e van deze maand de noordknoop stationair op zijn cheiron!!!! exact1!!!!De (meestal) positief uitwerkende zuidknoop conjunct zijn uranus heeft dit niet kunnen opheffen….
  Del Bosque heeft de saturnusconjunctie (die az middels Scheringa en FC Twente middels Munsterman de titel opleverde)echter al over een paar weken en daarnaast de noordknoop stationair op zijn venus staan.Dat zijn mars belabberd op de apex van zijn jod Neptunus/pluto staat heeft ons misschien nog een verlenging opgeleverd….

  Behalve saturnus op cusp 8 in de horoscoop van Spanje zie je verder louter prachtige standen:jupiter sextiel ascendant stationair, noorknoop oppositie de maan stationair, jupiter driehoek saturnus stationair, jupiter inconjunct uranus stationair en saturnus sextiel zon……De horoscoop van Spanje staat dus zichtbaar sterker dan die van Nederland…..

  Een interessant fenomeen is dat de constellaties van oud-internationals en prominente (oud)- politici synchroon lopen met een wereldevenement als het wk. Het voert te ver om hier alle constellaties van betreffende personen op te sommen. Het duidelijkst is de nederlaag van oranje natuurlijk te zien in de horoscopen van de belichaming van Spanje en die van Nederland. Koning Juan Carlos(5-1-38) , Noordknoop sextiel mars, jupiter sextiel jupiter stat., saturnus opposiet saturnus(bijna exact) saturnus sextiel pluto exact!!!!!!!!!!en jupiter driehoek noordknoop stat. Hiertegenover de povere standen van Bea met mars conjunct neptunus en zon/maan sextiel neptunus…….Willem -Alexander heeft dan wel maan/zon sextiel uranus en mars conjunct uranus, maar ook de zeer negatieve zon vierkant mars(Arsene Wenger verloor hiermee de europa-cup finale op 17-5-2000 van Galatasaray, en later nog een x tegen Barca op 17-5 2006)

  Ik zag ook een filmpje met een wk-voorspeling die begon met het oeroude en meest waarachtige inzicht: As above, so below……De donderbuien, storm en bliksem van de afgelopen 24 uur waren een treffend stukje goddelijke inbreng om ons eens wat vaker naar de hemel te doen staren……In Spanje is er geen vuiltje aan de lucht ……..

 2. Hi Mark, “Met de kennis van nu”… Ik sta achter mijn prognose wat de eclips betreft. De “underdog” had moeten winnen… Ik vond Nederland niet echt in haar spel komen…maar dat is weer een ander verhaal. Dank voor je bijdrage…Liz

 3. Karen zegt:

  Interessant stuk!
  Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *