Nederland verliest toch van Spanje: nabeschouwingen…

 Voetbal is een fascinerend spel – juist door de ongekende onvoorspelbaarheid. Tot de eind fluit – is alles mogelijk. Doelen kunnen onverwachts komen. Gebaseerd op de astrologie – had Nederland moeten winnen. De “under dog” Nederland had het moeten overnemen van de favouriete (Spanje). Dat gaf de eclipse van zondag aan. Daarnaast is Nederland’s ascendant, beheerd door de Maan. Toch is het niet gebeurd – en daar treuren we om. Laat ons eerlijk zijn – Nederland had kansen, maar Spanje ook, toch weigerde die Jabulani zijn weg naar de achterkant van de net te vinden!!   Precies waarom er in de laatste vier minuten gescoord is, heeft waarschijnlijk te maken met Uranus die toen rondom de ascendant stond. Uit het niets na zoveel gemiste kansen, boem bam… daar was ie!! De droom van heel Nederland gaat in rook op. Daar zien we de schaduw van Neptunus – op de midhemel van de horoscoop van Nederland. Toch is het niet niets wat er in Zuid Afrika gepresteerd is. In tegendeel.  Wat een saamhorigheid. Hier in Amsterdam – wonen mensen van bijna elke hoek van de wereld –  en vooral de jongeren staan als een blok achter Oranje.  Desondanks de drukte (de NS alleen bracht 180.00 mensen naar de hoofdstad), volgens de politie Amsterdam, was zondag  ” een rustige avond, vergelijkbaar met een gewone vrijdag of zaterdag.”   Uranus in 0 graden Ram, op de wereld as. One world, One People. Over Zuid-Africa valt er sinds de WK veel goeds te zeggen. En met Nederland gaat het in veel opzichten, ook goed. Dat is de “Power of Football”!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nederland verliest toch van Spanje: nabeschouwingen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *