Tour de France: Horoscoop Lance Armstrong

Lance Armstrong * 18/9-1971  (tijd onbekend) Zevenvoudig Tour de France winnaar door Ton Brakenhoff

Het gaat niet goed met Lance Armstrong, hij viel gisteren drie keer en staat op 13 minuten. Vallen is niet alleen domme pech, het gebeurt ook door concentratieverlies. Hetzelfde geldt  voor lekrijden. Natuurlijk kan er een doorntje de band binnendringen, maar de geconcentreerde renner ontwijkt scherpe steentjes of een rommelig stukje wegdek. Lance viel nooit, zelfs heb ik hem een keer een super ontwijkingmanoeuvre zien maken dwars door de berm en zo weer de weg op. Concentratie uit het aspect Mercurius vierkant Saturnus, ook het aspect voor de tijdrijder; Saturnus bedient immers het uurwerk. Maar laten we eerst even kijken waardoor Lance zo’n groot renner is. De echt grote renners hebben een Jupiter Neptunus conjunctie, soms gesteund door een Venus Mars conjunctie. Dat viel me het eerst op bij Fausto Coppi, de man die als eerste de Tour én de Giro op zijn naam schreef. En dat met een haast aspectloze horoscoop, ja, hij had de Jupiuter Neptunus conjunctie! Lance heeft ook die conjunctie, net als Eddie Merckx, die daarbij de Venus Mars conjunctie heeft. Of als Miquel Indurain die daarbij Jupiter Neptunus oppositie heeft. Op dit moment is er nog een renner met dat aspect: Vincenzo Nibali. Jammer genoeg rijdt hij niet deze Tour omdat Liquigas in Basso een goede kopman heeft, maar hij komt er aan! Terug naar Lance. Op dit moment loopt de Saturnus/Uranus Jupiter lijn over zijn Pluto. En daar kan Jupiter Neptunus niet tegenop. Hij mag van mij afstappen, ik ben al overtuigt van zijn grote sportieve vermogen.   De horoscoop van Lance Armstrong: klik op horoscoop voor beter beeld


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Tour de France: Horoscoop Lance Armstrong

  1. Pingback: Lance Armstrong: In gesprek met Oprah - horoscopen beroemdheden, mensen, TonBrakenhoff | Astrologieblog.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *