Horoscoop Gustav Klimt: Jarige Jop…

Gustav Klimt  * 14/7-1862   (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

‘De kus’ is een van de beroemdste schilderijen van de wereld en is geschilderd door de man die vandaag jarig zou zijn: Gustav Klimt. Een bijzondere horoscoop van dus een bijzondere man. Drie belangrijke conjuncties sieren zijn horoscoop. We laten de tussenliggende, echter niet onbelangrijke aspecten voor wat ze zijn en negeren zelfs zijn mooi geaspecteerde Mercurius. Drie prachtige conjuncties waarvan er twee door Mercurius worden beheerd, Mercurius, de planeet die ook met handvaardigheid te maken heeft, de tekenaar. De eerste is de Jupiter Saturnus conjunctie. Het aspect bevordert de spankracht en werklust. Dit aspect staat vierkant op de Venus Uranus conjunctie en wordt er door uitgedaagd. Venus van de vrouwelijke schoonheid gekoppeld aan Uranus wordt door die Uranus vervormd, onwerkelijk gemaakt en onbereikbaar voor de gewone sterveling. Het onderwerp van Klimt’s werklust zal duidelijk zijn. Het derde aspect is de Mars Neptunus conjunctie. Hoewel ik vermoed dat aan dit aspect beslist een artistieke kant zit meen ik toch dat Gustav niet geplaagd wordt door valse bescheidenheid. Hij was goed en hij wist dat. De Mars van het ego was gehuld in de wolken van Neptunus. Hij was een god! De horoscoop van Gustav Klimt

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *