Venus in de Maagd: Kunst in het nauw en een sekspil voor vrouwen

Zoals we weten, is Venus heerser van o.a. de kunstwereld en mometeel staat Venus in het teken Maagd. De Russen reageren wel erg “kuis” momenteel – wat de kunst betreft. In Trouw dinsdag las ik een interessante stuk met de kop: “Boetes voor “verboden” kunst“. Kan dat stukje online niet terugvinden, maar deze wel. Alhoewel de tentoonstelling plaatsvond in 2007, is de “vonnis” pas maandag geveld. Een nationalistische Russiche-orthodoxe organisatie heeft op strafrechtelijk onderzoek aangedrongen. Veel gebruikt zijn de images van Alexander Kosolapov, “Coca-Cola” This is my blood, McDonalds, This is my Body.

Ook gisteren in het nieuws: een nieuwe sekspil voor vrouwen. Waar hebben we het hier over? Vrouwen die geen zin hebben en door middel van een soort viagra pil – hun weerzin kunnen weerleggen. Klinkt heel simpel. Het medicaliseren van het lichaam – in combinatie met de titel van het stukje  “lust-pil voor haar ” vind ik echt passen bij Venus in de Maagd. Wij vergeten het weleens maar Venus heeft ook met passie te maken – of in dit stukje – het gebrek ervan !!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Venus in de Maagd: Kunst in het nauw en een sekspil voor vrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *