Horoscoop Robert Gesink: Rabo renner

 

Robert Gesink  * 31/5-1985 (tijd onbekend) Rabo renner door Ton Brakenhoff

 Nee, Robert heeft geen Jupiter Neptunus conjunctie noch een Mars Venus conjunctie en dan is hij voor mij minder interessant. Op dit moment rijden er in de top van het klassement heel wat renners zonder die super aspecten dus zijn de heren aan elkaar gewaagd. Ook Contador mist deze aspecten hoewel hij zeker een aantal krachtige pijlen op zijn boog heeft. Zo is dat ook met Gesink. Hij heeft een Venus Mars oppositie, de conjunctie treffen we aan bij de groten, zelfs Jan Janssen (Tourwinnaar 1968) had die conjunctie. En hoeveel bewegingenergie er in de oppositie zit is me niet goed bekend, Hinault had het vierkant en ook hij behoort niet tot de Jupiter Neptunus klanten. Er is n.l. een andere categorie Tourwinnaars, daar vinden we de krachtpatsers en explosieven, de lui waar we geen vat op hebben, die niet zijn in te schatten. Hinault was een puur machtsmens, de man die hem aanviel kreeg zijn vloek over zich uitgestort. Alleen Peter Winnen lachte daar om. Hoofdplaneet bij deze jongens is Uranus. Waar de redelijkheid ophoudt voelt Uranus zich lekker. Hij maakt het onmogelijke waar, maar het blijft een strovuurtje, een korte hevige vlam. Nu heeft Robert de Mercurius Uranus oppositie vierkant Jupiter en dat is heel wat waard. Het is een renner als Hinault maar met een veel mindere machtsuitstraling. En er is nog een belangrijk aspect en dat is de Zon Saturnus oppositie. Van de conjunctie zegt men dat deze mensen zeer grote inspanningen kunnen verrichten. (Hinault had de conjunctie) De oppositie krijgt daar heus iets van mee, maar kan zomaar instorten. Dan werkt Saturnus ineens niet meer mee maar juist tegen. Maar vandaag reed hij een uitstekende koers en een ritoverwinning zit er zeker in en dat is in de Tour iets groots, net als een plek bij de eerste 10. Laten we daar voor gaan!! De horoscoop van Robert Gesink:

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop Robert Gesink: Rabo renner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *