Week horoscoop:

Deze week begint met een Jupiter/Pluto vierkant. De Ram vs de Geit deel II….. Goede movie, moet je zien. De combinatie Pluto en Jupiter is erg doel gericht, het resultaat is belangrijk. Dat er hier en daar over een paar lijken heen gelopen moet worden, doet er niet toe. Dit is het prettige van een vierkant in de hoofdtekens, er gebeurt tenminste wat. Het negatieve van deze combinatie is dat het dwang uit kan oefenen. Pluto kan dreigen: dit doen of …… (mag jezelf invullen).

Op woensdag maakt Saturnus zijn definitieve intrede in de Weegschaal – waardoor alle Maagden een collectieve gat in de lucht mogen springen. Wat je ook zegt over Saturnus, het is toch altijd een opluchting als zijn rit over je Zon voorbij is. Alleen Uranus nog Maagden – want die duikt toch weer binnenkort Vissen weer binnen…. Maar niet voordat hij weer tegenover Saturnus komt te staan. Het lijkt alsof Uranus de geduld heeft opgebracht om even op Saturnus te wachten. Wilden ze elkaar nou perse over de as van de wereld treffen!! Welke wilde verhalen doen er straks de ronde… Dat kan ik allemaal in de krant lezen – maar hoe dan ook daar lees je niets over op astrologie.blogo. Vacantie is vacantie – en daar hoort – in mijn beeld – absoluut geen computer bij. Maar kan ik wel twee weken zonder en heb ik genoeg aan 3 romans?? Dat is DE vraag…mmmmm

Goed. Alles bij elkaar opgeteld – de hete zomer mag nu echt beginnen. Saturnus vierkant Pluto – d.w.z. terug naar de essentie, en Saturnus vierkant Jupiter. Genoeg – hoor ik mezelf roepen. Ik ben zelf alle verhalen over de bezuinigingen zat. Hoe veel slechter moet het nog? Ik voel nu, al schrijvend, een lichte depressie opkomen. Hoe zal het met BP gaan – zal hun prop over de lek eindelijk nu werken? En, zijn de VS, klaar voor de aanval op hun MC? Het zal mij een worst wezen. Vanuit mijn luie stoel – ga ik rustig alles op een afstand gedageslagen (prachtig woord). Of moet ik ook de kranten afzweren? mmmmm

We zijn zover. De t-vierkant tussen de hoofdtekens – gaat nu echt beginnen. Ook Mars treft Saturnus in de Weegschaal en doet volop mee. Ik heb het goed gedaan. Klap op de rug. Ik ben twee weken weg. Fijne week 🙂 Elizabeth

P.S. Niet dat er hier niets gebeurt… Veel stukken zijn ingepland, maar met meer stukjes in het engels dan je misschien gewend zijn…….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *