Astrologie: Een Zomer vol liefde..

 Al kun je in Noord Europa – daar nooit zeker van zijn, hoop ik stiekem op een lang maar vooral een hete zomer. . Maar een ding die wel vast staat, is dat Venus (planeet van de liefde) momenteel jacht maakt op Mars (planeet van de seksuele daadkracht). Wat de liefde betreft, kunnen de temperaturen aardig omhoog schieten. Venus staat nu al in dezelfde teken als Mars – maar ze kan hem hier niet omarmen. Mars duikt eerder de Weegschaal binnen. We moeten dus tot 20 augustus wachten, voordat de kosmische minnaars elkaar treffen. En wat doen ze het dan goed in het teken Weegschaal, waar Venus zich heerlijk kan vertoeven. Als je kijkt naar de rit dat deze twee moeten afleggen – lijkt het wel een obstakel parcours. Jupiter, Saturnus en Pluto daar moeten ze overheen eer ze bij elkaar kunnen komen. Spannend wordt het… In deze vakantie week (ja- ja Ik ben weg…) wat extra aandacht dus voor de liefdes thema….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie: Een Zomer vol liefde..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *