1ste Conferentie Astrologie voor het bedrijfsleven

Al doen ze dat niet altijd openlijk, het bedrijfsleven heeft echt belangstelling voor astrologie. En waarom niet eigenlijk? Een bedrijf wil goede keuzes kunnen maken en een analyse maken met behulp van astrologie is net zo treffend als een waardeonderzoek of een reguliere markt analyse. En bedrijven gebruiken astrologen ook – alleen ze komen daar niet altijd openlijk vooruit. Op 17 november 2010 organiseert de beroepsvereniging de AVN hun 1ste Conferentie Astrologie voor het bedrijfsleven in Conferentiecentrum Drakenburg, in Baarn. Het conferentie trekt – zoals je zou verwachten – Nederlands top-astrologen op het gebied van bedrijfsastrologie (met een paar uitzonderingen: de namen van Faye Cossar, Bettina Reijn en Ria Borst ontbreken). Sprekers zijn, Irma Schogt, Karen Hamaker Zondag, Han van Straaten, en Menno Noordvliet (tevens voorzitter van de AVN), en Peter Delahay.

Doelstelling: U kennis te laten maken met het vak Astrologie en hoe astrologen met deze kennis als hulpmiddel individuele mensen, teams en organisaties binnen de overheid/in het bedrijfsleven van dienst zijn.

Ben je geinteresseerd? Inschrijving kan via de website van de AVN. De kosten voor deze dag: Euro 165,=. Ik denk – eerlijk gezegd – dat dit conferentie zeer de moeite waard is. Peter Delahay is een astroloog die ik zelf graag hoor spreken – en de afgelopen jaren spreekt hij meer voor het bedrijfsleven dan voor astrologen. Zijn plenaire lezing om 16.00 gaat over “Liefde en toewijding zijn in de 21ste eeuw de enige bronnen van winst”. Klinkt in mijn oren – heel goed.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen, business astrology en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op 1ste Conferentie Astrologie voor het bedrijfsleven

  1. Pingback: Astrologie, Nederland kiest: Horoscoop Emile Roemer - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *