Saturnus in Maagd voorbij…

Ik heb een aantal Maagd vriendinnen en het afgelopen twee jaar heb ik met ze meegeleefd. Ik hoorde mezelf heel vaak zeggen “Tja…. Saturnus staat in je eigen teken…. wat verwacht je…?” Saturnus is geen makkelijke “bed-fellow”. Verantwoordelijkheid, plichtsbesef, grenzen stellen, struktuur aanbrengen… klinkt beslist niet vrolijk allemaal. Wel nu…Saturnus’ rit door Maagd is bijna over – en volgend jaar is Uranus ook definitief uit Vissen. Voor veel Maagden komt er gedurende de komende maanden meer vrijheid en bewegingsruimte .Er zijn belangrijke lessen geleerd over de liefde , gezin, gezondheid en over grenzen stellen in het algemeen. Saturnus heeft ook twee kanten – it’s not all bad news !! Verantwoordelijkheid nemen heeft ook positieve kanten. Een relatie krijgt een duidelijke vorm als je gaat trouwen, je hard werk wordt beloond als je die betere functie krijgt, enz. enz. Maar het rit is voorbij. Adieu. Het duurt bijna 30 jaar voordat Saturnus weer voor je deur op de stoep staat. Je hebt belangrijke lessen geleerd de afgelopen twee jaar of zo… Misschien wel goed om daar even bij stil te staan…

Hoe kijk jij terug op Saturnus door je sterrenbeeld? Laat het weten…?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Forum, planeten en getagd. Bookmark de permalink.

7 Reacties op Saturnus in Maagd voorbij…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *