Week horoscoop: Mars in Weegschaal, mediteren, of gillen tegen de zee?

De komende week zitten we er echt heel goed in die hoofd t-vierkant. Mars gaat naar Weegschaal, en kan de dans niet ontspringen.

Voordat deze nogal timide Mars zijn verdere baan mag afleggen, moet hij langs Uranus, Saturnus, Jupiter en Pluto heen. Ik voel boosheid, radicalisme, en revolutie hier. Mars in Weegschaal is een meester in het verleiden, ruzie maken is niet echt zijn ding. Geef hem liever een divan, met daarop een schoonheid die hij vervolgens kan versieren. Maar deze Mars moet andere dingen doen. Iedereen zal op zijn eigen manier – deze explosieve, dynamische energie vorm moeten geven. Hoe ga ik dat doen? Gillen tegen de Zee? In de late avond van vrijdag 30 juli, komt de Maan er ook in Ram te zitten. Dit is een geweldige opwelling van cardinale energie, en mijn eigen Venus en Jupiter zijn van de partij. Venus is mijn heer 12 en heer 7. Ik heb bewust gekozen voor een time-out tijdens deze periode. Ik wilde met zo min mogelijke prikkels, tot mezelf komen. Terug naar de basis om mijn eigen doelen weer helder voor ogen te krijgen. Een t-kruis over de wereld as, zit vol mogelijkheden. Je kunt er iets mee doen. De kracht om te veranderen is namelijk nu heel hoog.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Week horoscoop: Mars in Weegschaal, mediteren, of gillen tegen de zee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *