De horoscoop van Marion Bloem

 

Marion Bloem  * 24/8-1952.  (tijd onbekend) Schrijfster, psycholoog, dichter, kunstenaar, filmer en reiziger, door Ton Brakenhoff

 Wat een foto kan doen. Op de salontafel ligt al enige dagen de KRO gids met op de cover een prachtige vrouw. Meermalen bleef ik naar dit mooie beeld kijken, geboeid door het sprankelende uiterlijk. Natuurlijk mag dat niet direct een reden zijn om er een blogje aan te wijden maar … nou ja. Haar website gevonden en de verjaardaghoroscoop gemaakt. De website vermeldt een behoorlijke productie in allerlei creatieve richtingen; het beeld van een getalenteerd mens. Haar horoscoop laat natuurlijk een mooi geaspecteerde verstand-Mercurius zien en de drive van een Pluto Jupiter vierkant. Een Maan vierkant Uranus aspect voor de creatieve invallen en daarbij een onhoudbare Zon Pluto conjunctie waar Mars, heel stoer, vierkant op staat. Toch is het meest opvallende aspect haar Neptunus Saturnus conjunctie waar de Maan (vermoedelijk) tussen staat. Dit is een boeiend en door de Maan verbinding, heel persoonlijk aspect! Saturnus die de dingen vorm geeft verdwaalt soms in de nevel van Neptunus, zo’n aspect laat nieuwe wegen bewandelen. Liz behandelde deze week Jimi Hendrix en het ontstaan van de Rock Music. Jimi heeft een uitgaand vierkant van Saturnus naar Neptunus. Mick Jagger heeft een bijna vierkant en dat brengt me op de Rolling Stone. Marion reisde veel ‘liefst met rugzak naar afgelegen gebieden’. De voeten van Neptunus over de paden van Saturnus, like a rolling stone. Geheel alleen over die paden gaan brengt soms een zeer diep geluksgevoel. Is misschien aan iemand af te lezen! De horoscoop van Marion Bloem:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *