Eerste online astrologie congres: Breaking Down the Borders

Dit najaar vindt de eerste online astrologie congres plaats – met als titel: “Breaking Down the Borders”. Is dit de toekomst van astrologie vraag ik me af? Het opzetten van een astrologie congres, kost veel tijd, energie en geld en sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw, toen congressen volgeboekt waren, komen er ook steeds minder bezoekers er op af. Er zijn ook veel meer 50 plussers dan mensen van 40 jaar en onder. Misschien zijn de hoge kosten voor jongeren een bezwaar. De lijst sprekers die meedoen aan Breaking Down the Borders is indrukwekkend: Donnan Cunningham, Lynn Bell, Greg Bogart, Nick Campion, Geoffrey Cornelius, Darby Costello, Demetra George, Robert Hand, Deborah Houlding, etc. etc. etc. Het lijkt wel “the dream team”. Het is deze schrijfster in ieder geval duidelijk dat het een onmogelijke opgave zou zijn om zo’n indrukwekkende sprekers lijst voor elkaar te krijgen in de ‘real world”.

Echt goedkoop is dit congres niet. Wie 12 lectures wil volgen, zal toch 450,= dollars moeten neerleggen- alhoewel losse lezingen zijn ook te volgen. En toch leuk om hieraan mee te doen!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Eerste online astrologie congres: Breaking Down the Borders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *