Horoscoop Maxime Verhagen

 

Maxime Verhagen  * 14/9-1956 (tijd onbekend) Fractievoorzitter CDA Tweede Kamer door Ton Brakenhoff

Cruciale tijden voor Maxime Verhagen, zo midden in de Kabinets(in)formatie. Het gekke is dat hij op de een of andere manier een hoofdrol speelt. Zijn partij verloor de helft van haar (41) zetels maar Maxime straalt als een overwinnaar en dat is hij ook! We gaan hier niet speculeren hoe de race gaat eindigen maar voorlopig maakt hij de dienst uit. Tijd voor een blik in zijn horoscoop. Zon in Maagd is niet direct een grootse plek maar de conjunctie met Jupiter maakt dat ruimschoots goed. Er tegenover staat Mars en die staat daar op scherp, Maxime Verhagen is een geduchte debater. (Den Uyl en Drees hadden de conjunctie) Een ander opvallend aspect is zijn Venus Uranus conjunctie, daarin schuilt zijn gedrevenheid en een groot oplossend vermogen. De creativiteit die uit Uranus komt hecht zich aan de zaken van Venus en Venus gaat over samenwerking en samen delen. Hij vindt de manier om tegenstellingen in een ander licht te plaatsen. Het zou een uitstekende Minister President zijn! De horoscoop van Maxime Verhagen:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Horoscoop Maxime Verhagen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *