Top Gear: Vissen en de Alfa Romeo

Top Gear is de BBC’s meest verkochte programma. Ik vind het zelf ook melig. Drie mannen met een gevoel voor humor en een passie voor auto’s, daar draait het om. Dit filmpje is een paar jaar oud, en gaat over met name over de Alfa Romeo en het sterrenbeeld Vissen. Kijk maar. Ik moest er zelf wel om lachen !! Ik vond het leuk om de horoscoop van Jeremy Clarkson erbij te zetten. Clarkson is eigenlijk de ster van de show, de gangmaker. Zoals je kunt zien, heeft hij zelf Mercurius in Vissen. Leuke stand dat veel humor geeft!! Hij is ook een Ram met de Zon in driehoek met Uranus – vandaar de liefde voor snelheid en voor alles wat nieuw is op het gebied van auto’s. De volgende keer dat ik naar het programma kijk, ga ik beter opletten. Hij heeft ook Mars in oppositie met Pluto…

De horoscoop van Jeremy Clarkson: (11 april 1960, 12.00,  Doncaster, UK)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Videos en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Top Gear: Vissen en de Alfa Romeo

  1. Pingback: Nog meer Mars opposiet Pluto: Johan Derksen - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

  2. Pingback: Drie op een rij; Mars opposiet Pluto: Toon Hermans - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *