Update: uurhoek

Update: Shai. Mijn dochter kreeg ruim een week geleden een telefoontje van iemand die beweerde Shai in huis te hebben. De man was met vakantie geweest en op de een op andere manier was de grijze kater, die voldeed aan Shai’s signallementen, zijn huis binnen geslopen. De kater had overal zijn behoefte gedaan, en over de telefoon is er over een eventueele vergoeding gesproken. Dochter lief ging met spoed er heen. De man bewoonde een luxe appartement,die vreselijk naar kater stonk. Ondertussen, had hij de kat gevangen, en hij zat nu in een grote doos. De doos ging open en even ging Fran’s hart van de vreugde snellen kloppen. Het leek hem in eerste instantie te zijn, en toch bij nader inspectie bleek deze kater haar Shai niet te zijn.

Toen ik de horoscoop trok, had ik het idee dat mijn dochter iets over haar kater zou horen. Zou dit het kunnen zijn vraag ik me dan af? Ik hoop van niet. Er zit 11 graden tussen Mercurius (kater) en Maan (Fran). Elf graden zou je kunnen vertalen als 11 dagen, of 11 weken. Wordt vervolgd… Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in uurhoekastrologie. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *