Nog meer Mars opposiet Pluto: Johan Derksen

De horoscoop van Johan Derksen  * 31/1-1949.  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff
Hfd-redacteur Voetbal International – TV persoonlijkheid.

Liz wees in de horoscoop van Jeremy Clarkson (Top Gear presentator) op zijn Mars Pluto oppositie en de horoscoop van Johan Derksen schoot me te binnen. Johan heeft ook dit aspect zij het dat Mars in Waterman staat terwijl die bij Jeremy in Vissen staat; een wereld van verschil. Wel willen beiden zich meer dan normaal doen gelden. Over de achtergrond van Jeremy is me niets bekend maar Johan loopt nogal eens tegen agressie aan of veroorzaakt het. Op Wikipedia doen ze daar een boekje over open. Tijdens zijn voetbal carrière valt er nogal het een en ander voor. Wiki: “Zo trapte hij in zijn eerste seizoen in een wedstrijd tegen D.F.C. één van zijn tegenstanders tegen het achterwerk”. Na een grove charge “ werd richting Derksen door de toeschouwers massaal “viezerik, viezerik” gescandeerd”. Na afloop moesten de spelers onder politiebegeleiding naar de bus worden gebracht vanwege het woedende publiek. Zelfs in zijn journalistieke loopbaan gebeurde het: Wiki: “In oktober 2008 werd Derksen met de dood bedreigd door een voetbalsupporter. Een man had gedreigd Derksen neer te schieten als hij de wedstrijd Willem IIFeyenoord drie dagen later zou bezoeken. In overleg met de politie besloot hij de wedstrijd niet te bezoeken. De man werd enkele dagen later opgepakt”. Het mag duidelijk zijn dat Mars Pluto nogal wat teweeg kan brengen. Als bijzonderheid wil ik echter wijzen op het prachtige aspect van Neptunus op dit agressieve Mars Pluto aspect. Johan is een verwoede muziekliefhebber, hij heeft een enorme cd verzameling Americana en blues en hij presenteert en vult daarmee een muziekprogramma bij TV Rijnmond op de zaterdagochtend. Hieruit blijkt dat een goed aspect op een verder redelijk rampzalige constellatie veel goed kan maken! Of in elk geval een uitweg kan vormen. De horoscoop van Johan Derksen:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Nog meer Mars opposiet Pluto: Johan Derksen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *