Astrologie beroepsvereniging ASAS: ledendag 2 oktober

 

Op 2 oktober organiseert de astrologie beroepsvereniging ASAS haar jaarlijkse Asasdag, in congrescentrum Atropia in Driebergen. Naast lezingen, biedt de ASAS-dag astrologen ook de kans om elkaar weer eens te zien. Echter de ASASdag is niet alleen voor leden toegankelijk, new-comers zijn van harte welkom. Dit jaar spreekt de bekende Nederlands mundaan astroloog Robert Doolaard over het hoofd t-kruis en de wereld crisis, en Elodie Hunting houdt een lezing over astrologie en de internet.  De ASAS is een beroepsvereniging dat ijvert voor een betere positie in de maatschappij van zowel de astrologie als voor de beroep astroloog. Maar bij de ASAS is het ook gezellig. Wil je je aanmelden voor de ASASdag dan moet dat voor 15 september.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie beroepsvereniging ASAS: ledendag 2 oktober

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *