Week horoscoop:Maan in Schorpioen

 Week horoscoop: De week begint onder de auspiciën van de eerste kwartier Maan. Dit legt de focus op het concreet maken van plannen. Met Zon en Maan ook in vaste tekens,  kan maandag een productieve dag worden. De Maan in Schorpioen heeft te maken met motieven en emoties die onder de oppervlakte zitten, en in contact met de Zon in Leeuw, geeft dit een sterk behoefte aan zichtbaarheid en begrip. De Schorpioen Maan – is intens en doordringend, maar vooral ook instinctief. Schorpioen heeft innerlijke kennis, en handelt uit een soort wetendheid dat lang niet altijd rationeel te verklaren is. De Schorpioen moet naar zijn eigen innerlijke drijfveren luisteren. De Zon in Leeuw daarentegen is nog steeds onder de invloed van de oppositie met Neptunus (vrijdag exact.) Voor diegene die tussen 17 – 21 augustus geboren zijn, staat dit aspect ook in hun solar return charts. Let op hun verhalen. Het leven loopt misschien net iets anders dan zij hadden verwacht. Neptunus kan onrealistisch maken, of situaties doen ontstaan die moeilijk te doorgronden zijn. De oorzaak van sommige situaties zijn in nevelen verhuld.

Week horoscoop: Op donderdag stijgt de spanning. Dit heeft alles te maken met de Maan in Steenbok conjunct met Pluto, zodoende wordt opnieuw de huidige t-vierkant in de hoofd tekens nieuw leven ingeblazen. Situaties kunnen escaleren. De krachtige combinatie, Jupiter, Saturnus, Pluto heeft iets dwingends en hangt nu al langer in de lucht. Iets moet NU gebeuren, maar de motieven zijn soms wel duister. Onderwereld aktiviteiten (Pluto) komen vaker in het nieuws. Op woensdag 11 augustus (om 20.15)  is er een zware explosie hier in Amsterdam, de tweede afrekening in de criminele sfeer in een hele korte tijd. Terwijl in de UK, de dood van Dr. David Kelly opnieuw in het openbaar besproken wordt. Komt er eindelijk een gedegen onderzoek?  Kelly zou zelfmoord gepleegd hebben, maar er is hier altijd twijfel over geweest. Dr. David Kelly, die de Britse regering beschuldigde van “sexing up” de Irak dossier. Het positieve van Pluto is dat hij wel graag de waarheid boven tafel wilt hebben. “Some heads will roll”.

Week horoscoop: De conjunctie van Venus en Mars vindt plaats op donderdag en in Weegschaal. De vorige conjunctie in 2009 was in Stier. Dit betekent dat bij de laatste twee conjuncties, Venus de bovenhand heeft gehad. Mars moet zich aan Venus’ wetten schikken. Waarom? Omdat een planeet houdt van de heerser van het teken waar hij in staat. Maar hoe ziet dit in het praktijk uit? Krijgt de vrouw  gelijk!! Komen thema’s als “gelukkige huwelijken” meer in het nieuws? We gaan er op letten. Dus meer over Venus en Mars volgt later in de week… Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Week horoscoop:Maan in Schorpioen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *