Horoscoop Fifa: Intrede Uranus in de Voetballerij?

Fifa  * 21/5-1904 opgericht Paris, Frankrijk: (Fédération Internationale de Football Association) door Ton Brakenhoff

 Intrede Uranus in de Voetballerij?
De geboortedatum van de ‘Voetballerij’ is niet te achterhalen maar lijkt zo oud als de mensheid. Ergens tegenaan trappen zit ons in de genen. Eens hoorde ik van een oud Indië veteraan dat ze een boobytrap gewoon maar in een busje midden op de weg hoefden te leggen want als er een groepje partizanen voorbij zou komen ging het ding zeker af ‘want er loopt altijd wel een voetballer bij”. Om toch enig houvast te hebben kijken we dan maar naar de horoscoop van de Voetbalbond. 14 Augustus 1954, wordt gezien als hét moment waarop betaald voetbal in Nederland zijn intrede deed. Pluto was net getransisteerd over de Saturnus van de Fifa en die revolutie kreeg daardoor zijn astrologische gezicht of omgekeerd. De gevolgen van Pluto in de voetballerij zullen bekend zijn: Voetbal werd oorlog (Rinus Michels -1970)  Nu kondigde Fifabaas Sepp Blatter aan dat bij de IFAB vergadering (spelregel commissie) a.s. oktober gepraat gaat worden over het gebruik van technische hulpmiddelen. Technische hulpmiddelen vallen onder Uranus. Uranus was al even in het sterrenbeeld Ram (heerst over Voetbal) en zal er na zijn retrograde gang weer volop ingaan. Voorspellen is altijd een lastige zaak, maar het lijkt me zeker dat de Voetballerij er weer een onvoorstelbare gedaantewisseling door zal krijgen. Een eerste aankondiging van deze nieuwe revolutie kwam al met het intrede van de Vuvuzela, wat volgt? U kunt vrijblijvend meedenken!!

De horoscoop van de Fifa:

 

Horoscoop betaald voetbal: 14 augustus 1954, tijd 18.00, plaats Alkmaar

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Horoscoop Fifa: Intrede Uranus in de Voetballerij?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *