Drie op een rij; Mars opposiet Pluto: Toon Hermans

http://www.youtube.com/watch?v=p5OipdkBlyI

Toon Hermans * 17/12-1916. Sittard ( Pl.tijd 08.00. bron J. Kampherbeek) Cabaretier, uitvinder van de Onemanshow. Door Ton Brakenhoff

Het is 10 jaar geleden dat Toon overleed en om dit te gedenken toont de AVRO een aantal compilaties uit zijn shows. Afgelopen maandagavond vond de eerste uitzending plaats en het was weer een feest! Wat is het toch heerlijk dat iemand met een hand in zijn zak de grote dingen in de wereld klein maakt en de kleine groot. Voordat we daar naar gaan kijken eerst even een opmerking over de derde Mars opposiet Pluto op rij. We zagen het bij Jeremy Clarkson, bij Johan Derksen en nu bij Toon Hermans en alle drie willen ze vreselijk graag in beeld zijn. Het ego wordt astrologisch onder Mars geplaatst. Als onze Mars aangevallen staat dan heeft dat zijn invloed op hoe we over onszelf denken. Met Neptunus verbonden, bijvoorbeeld, kunnen we behoorlijk de weg kwijt raken en nu verbonden met Pluto is er blijkbaar een sterke nijging om onszelf te tonen. (Pluto verdiept) Genoeg hierover. Ons oog valt op de Neptunus Saturnus conjunctie die haaks op MC opposiet Jupiter staat. Neptunus én Jupiter staan op gespannen voet met MC én Saturnus, de laatstgenoemden staan voor ‘autoriteit’ in het algemeen en die van onszelf. Toon maakt gehakt van autoriteit. Toch is het meest aardige van zijn horoscoop dat de Zon pal op de ascendant staat terwijl Jupiter er met zijn mooiste aspect op straalt. Zo’n mooi bestraalde Zon op het punt waar men zich aan zijn medemens toont moet een buitengewone uitwerking hebben. Al vanaf dat hij in de wieg lag zagen de mensen dat mooie Zonnetje en lachten dan en ze zijn het blijven doen! De horoscoop van Toon Hermans:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Drie op een rij; Mars opposiet Pluto: Toon Hermans

  1. Pingback: Tweets die vermelden Drie op een rij; Mars opposiet Pluto: Toon Hermans - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *