De energie van een naam..Neptunusplein

Een naam heeft energie. Het ontstaat niet zomaar. Ik weet niet of jullie ooit geprobeerd hebben achter de betekenis van je eigen naam te komen? Elizabeth bijvoorbeeld betekent: “My God is my satisfaction” . Ook mijn achternaam heeft een betekenis: Hathway, zou van “heath way” afstammen: de persoon die ooit een padje over “the heath” (een soort verlaten, zanderige landschap) maakte. Astrologische namen hebben ook een betekenis die ver in de tijd terugreikt – deze verband “zien we dan ook terug in de energie die we aan de planeten toeschrijven. Vanzelfsprekend hebben ministeries en Gemeenten hier geen verstand van. Zo las ik vandaag in Trouw een stuk over de straks te verdwijnen ministerie voor wijken en integratie. “Aanpak in Kruiskamp…….” Het stuk gaat over hoe je veiligheid terug in een buurt kan brengen. Nu komt de aap uit de mouw….

“Het gevoel van onveiligheid in de Kruiskamp daalde, mede door de inzet van extra surveillanten en “Buurt Toezicht Teams” van 48 naar 36 procent. Op het Neptunusplein, waar drugshandelaars en alcoholisten het straatbeeld bepaalden, maar nu gewoon wordt gewinkeld….”.  Oeie oeie. De energie van de planeet past hier helemaal bij, vind je niet?  En dat er nu wordt gewinkeld is ook een beetje bedenkelijk, want aan winkelen kun je ook verslaafd worden. 🙂

Heb je leuke voorbeelden? Laat ons weten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op De energie van een naam..Neptunusplein

  1. Pingback: Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010 - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *