Nog een keer Anton Geesink: zijn horoscoop

Een beetje laat (ach Mercurius is toch retrograde) las ik de zaterdag krant. In Trouw stond een artikel: In memorium Anton Geesink. Alle citaten komen van dit artikel: 

Maagd Ascendant:

“Zoals hij later als sportbestuurder altijd zou hameren op het protocol, en tot vervelens toe kon wijzen op statuten en regelementen, zo deed hij dat daar als sportman op de mat. Ingetogen stond hij op als olypische triomfator”.

Zon conjunct Mars in Ram:

“Tot aan het einde heeft hij gevochten…” “Altijd is Geesink de straatvechter gebleven die hij als jeugdige bewoner van de Utrechtse achterstandswijk C was. Dankzij zijn strijdbaarheid en vasthoudendheid …” won hij Olympisch goud.

Zon vierkant Pluto:

 “Een killer in kimono” is de titel van het boek over Anton Geesink. Over dat boek het volgende: “Er wordt een man met twee gezichten afgeschilderd. Geesink was een man die bijzonder innemend kon zijn, en zich op die wijze binnen de topsport en in de hoogste kringen van sportbestuurders goed kon handhaven. Maar hij kon ook genadeloos misbruik maken van mensen, zelfs van naasten en goede vrienden.”….

“Hij had een automatische afkeer van voorzitters…. Zijn achterdocht en wantrouwen jegens hen werden legendarisch.”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Nog een keer Anton Geesink: zijn horoscoop

  1. Pingback: Judoka, een kwestie van Maagd/Vissen? - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *