Mercurius retrograde..overvolle papierbakken

Ik heb lang niet altijd zin in administratie doen. Het is een saaie klus en hoe langer je het laat opstapelen hoe vervelender het wordt. Er is bij mij zeker iets van “opblazen”. In mijn gedachten wordt het werk dermate overdreven dat het rare proporties aanneemt. Ik denk dan echt meerdere dagen nodig te hebben om de klus te klaren. Sinds een jaar of drie ben ik lid van het bestuur van de Astrologische Vereniging ASAS. Hoe is het gekomen dat ik secretaris werd nou alweer?? Mmmm In ieder geval, ik werd het en ga nu alweer stoppen. Tijd dus om de files over te dragen. Ik ben een Steenbok en een ongeregeld zooitje overdragen is niets voor mij. Het hele archief heb ik zelf geerfd – en daar moest naar mijn idee enige order aan opgelegd worden. Maar wanneer?? Nu dus.

Mercurius retrograde… en dan ook in Maagd. Wat een plezier om met een “discerning eye” door oude papieren te gaan. Wat een plezier om dingen netjes en op de daarvoor bestemde plaats te zetten. Deze mappen moeten plezier geven aan de persoon die er de tijd en moeite neemt om er doorheen te bladeren. Ooit heb ik in het archief van de GEB gewerkt. Heerlijk om in die files over transformatoren te kijken, en daar de originele klachten over dit of dat kast te lezen. Een archief moet vooral plezier verschaffen, moet iets menselijks bevatten. Dames en heren. De klus is geklaard. Het oude papier ligt rondom de papierbak, ligt omdat de bak zelf helemaal vol zit, de oud papier ligt er opgestapeld erom heen. Zo… kennelijk ben ik niet de enige die bezig is met de administratie.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Mercurius retrograde..overvolle papierbakken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *