Ab Klink: tijd voor een astroloog bij het CDA

 

Ab Klink * 2/11-1958 (tijd onbekend) Dem. Minister van VWS, door Ton Brakenhoff

En schrijver van de Wilders brief. Dat zit me niet lekker, een brief die een zeer persoonsgericht karakter had, naar ik begreep! Toch een reden om er de horoscoop van Geert Wilders even bij te pakken en ik zie de oorzaak van Klinks zorgen. Zon conjunct Pluto en Uranus. Een zeer krachtig, revolutionair aspect met een laag democratisch gehalte. Al onderhandelend over een nieuw te vormen kabinet moet dat Klink ineens te veel geworden zijn. Klink is van vóór de Uranus Pluto conjunctie, de conjunctie die verantwoordelijk is voor de grote bevrijding van de 60er jaren. (kijk er anders het schitterende boek van Robert D. Doolaard ‘Golven’ eens op na) Die grote revolutionaire kracht zit dwars door Wilders heen en blijkt niet te beteugelen voor een democraat. Wat doet de democratie daar normaal gesproken mee? In de oppositiebankjes houden! Doe dat dan en trek er je lering uit. Zit me nog kwaad te maken ook! Altijd die hebzucht. Goed terug naar Ab Klink. Een Schorpioen, die veel doorziet. Ab maakt een zachte indruk en hoewel dit soms wordt tegengesproken kan ik met zijn horoscoop op mijn hart volhouden dat hij dat is: Zon conjunct Jupiter, Venus en Neptunus, liever kunnen we het niet maken. Is het gek dat hij niets begrijpt van Zon conjunct Uranus en Pluto? Die twee kijken naar elkaar als een aap in een horloge. Tijd voor een astroloog bij het CDA.

De horoscoop van Ab Klink

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Ab Klink: tijd voor een astroloog bij het CDA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *