Beginnerscursus astrologie

 

Op 26 september begin ik met een nieuwe beginnerscursus astrologie in Amsterdam. De lessen worden om de week op een zondag middag gegeven:

Voor wie:
Als je snel iets over astrologie wilt leren, dan is deze cursus een prima basis voor een eventuele vervolgstudie astrologie. 

Dit leer je:
Doel gericht en in korte tijd, leer je de tekens van de dierenriem kennen, de symbolen en betekenis van de planeten, en het belang van de elementen en kruizen. In deze korte cursus staat je eigen horoscoop centraal. Na zeven lessen (6 astrologie lessen en 1 duidingsmiddag) zal je in staat zijn om een horoscoop op een eenvoudige manier te kunnen duiden.

Elizabeth Hathway
Elizabeth heeft haar eigen opleiding gevolgd bij de Kosmos in Amsterdam, The Faculty of Astrological Studies, London, en bij de bekende klassieke astroloog John Frawley. Elizabeth is een ervaren docent die lezingen en workshops geeft in zowel binnen als buitenland. Voor meer informatie over deze cursus, kun je Elizabeth ook mailen (hathway77@hotmail.com) of bellen: 020-6948107

Elizabeth Hathway
360 degrees Astrology
KvK: 34325082

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in cursussen. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Beginnerscursus astrologie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *