Lynn Hayes en “The Pluto Power Show”

Wist niet dat het bestond: blogtalk radio. Nu zie ik dat de Amerikaanse astrologe Lynn Hayes een programma heeft, met de titel: The Pluto Power Show. Wat een naam. Iets leuks misschien voor de zondag ochtend?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Lynn Hayes en “The Pluto Power Show”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *