Astrologie Congres Oldenzaal..

Als je in Nederland woont, zijn er twee hoogtepunten in het astrologische jaar: het congres Soesterberg in het voorjaar, en het congres Oldenzaal in het na-jaar. Deze twee congressen samen geven het jaar vorm. Soesterberg heeft een lente energie, het is er altijd druk en bruisend, daarentegen is Oldenzaal een herfst gebeuren, met de Zon in Schorpioen, ontmoet men elkaar op een ander niveau. De gezelligheid in Oldenzaal staat bekend. Het hotel staat aan de rand van het bos, zodat je al zittend aan je ontbijttafel, het schouwspel van fel gekleurde bladeren kunt bewonderen. Een herfst wandeling is dan voor mij altijd iets wat moet gebeuren. Laat mij jullie absoluut niet misleiden. Niets neemt van de astrologie af – die is juist heel centraal.  Op Oldenzaal heb je ook nog een lezing op de vrijdag avond, iets wat in Soesterberg niet meer gebeurt. Juist omdat het plek zelf zo’n warme uitstraling heeft, komen er ellenlange discussies los. Men ontmoet elkaar werkelijk. Dit is de kracht van de Schorpioen – die naar de kern wil gaan. Vanzelfsprekend spelen de astrologische lezingen een centrale rol en dit jaar weer zijn er fantastische sprekers waaronder Joyce Hoen, Martien Hermes, George Bode, Bettina Reijn, en nog meer. Trouwens – op zaterdag avond – wordt er gedanst 🙂 . Voor alle informatie, en inschrijvingen, verwijs ik je graag nog een naar de Oldenzaal website.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologie Congres Oldenzaal..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *