Pluto loopt weer vooruit…pas op met te vroeg juichen

Sinds 7 april heeft Pluto retrograde gestaan. Gisteren (14 september) ging hij eindelijk weer vooruit lopen. Dit betekent dat iedereen met planeten tussen 2 graden 48min en 5 gr. 25 mins van de hoofdtekens, nog in de laatste fase van een uitdagende Pluto transit zitten. Het duurt tot 3 januari 2011 – voordat Pluto op de plek terug komt waar hij in april 2010 stond. Er zullen uberhaupt maar  maar weinig mensen zijn (misschien helemaal geen mensen) die een Pluto transit maar een keer meemaken. Pluto is in alles grondig. Niemand die hem een zachte heelmeester durft te noemen. Saturnus  – nou daar  heb je een planeet met wie je wel snel kunt afrekeken. Een keer tegen de Zon – en daaag – totziens tot de volgende keer!! Maar Pluto nee. Alhowel beide planeten in verband met karma gebracht worden, is Pluto duidelijk van een heel andere order.

Dus wat kunnen we verwachten met Pluto direkt? Vooruitgang op dat gebied waar hij staat? Heb je schoon schip gemaakt? Ben je klaar voor de laatste – durf ik het de opruim- fase  te noemen? Bij mij loopt Pluto voor de laatste keer richting Venus. Trouwens, hij doet het heel goed. Geen nieuwe man – wat de meeste astrologen voorspellen – maar wel fantastische inzichten in de soort vrouw die ik graag wil zijn.  Maar goed de wijze vrouw juicht niet te vroeg.

Als afsluiter, wil ik jullie deze link doorgeven naar een  artikel door Michael Lutin op de site van  “The Huffington Post”.   Het gaat over Pluto direct. Ik wens jullie veel lees plezier.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Pluto in Capricorn en getagd, , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Pluto loopt weer vooruit…pas op met te vroeg juichen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *