Nibali wint: Ton in zijn rode trui…

Onderaan zijn artikel over Vincenzo Nibali – had Ton het over dat hij in een rode trui rond liep. Nou… dat wilde ik zien en dus stuurde ik hem een email. Hier op verzoek… Ton in zijn rode trui. Dank je wel Ton. Super 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *