Update horoscoop Geert Wilders..

Nu dat de formatie periode (bijna) rond is, lijkt het mij een geschikt moment om de horoscoop van Geert Wilders opnieuw onder de loep te nemen. Gedurende 2011 staat Neptunus nog altijd rondom de midhemel van de horoscoop van Nederland en gezien de onduidelijke verkiezingsuitslag, weten we onmiddels wat voor verwarring deze stand van Neptunus met zich mee kan brengen. Dat in oktober 2011, Neptunus tot stilstaan komt op de midhemel baart zorgen. Wij kunnen veel verwachten van politici maar duidelijke antwoorden zullen we onder deze stand niet krijgen.  Wat we wel zullen zien is een verandering in de manier waarop het politiek bedreven wordt. Voor de generatie Wilders/Rutte – geboren onder de Uranus/Pluto conjunctie – de kans om een nieuw style politiek te bedrijven. Voor oudere politici en machthebbers wordt het moeilijk om de veranderingen bij te benen en er adequaat op te reageren. Deze bi-wiel heeft Geert Wilders (sept. 6, 1963, 12.00, tijd onbekend,Venlo) geboorte horoscoop aan de binnenwiel, en zijn secondaire progressies aan de buitenwiel.

 

Wat meteen opvalt is dat de secondaire progressieve Zon op het punt staat om van teken te veranderen. Vanaf mei 2011 staat de prog. Zon in het teken Schorpioen – wat een heel andere kleur zal geven aan zijn innerlijke drijfveren. Nu nog staat de prog. Zon in Weegschaal – dus niet helemaal in zijn kracht. Dat Wilders nu in feit aan een regering deelneemt – al staat zijn PVV niet in het kabinet – laat een verschuiving zien in hoe Wilders zijn eigen potentieel – zo als in zijn geboorte horoscoop wordt weergegeven – ervaart. Schorpioen is doortastend, scherpzinning, en heeft een sterk behoefte om de eigen wil uit te oefenen. Het feit dat Pluto rees voor de Zon op Wilder’s geboorte dag– benadrukt de behoefte om macht op een Schorpioense manier uit te oefenen – dit krijgt extra nadruk natuurlijk door de geboorte Zon/Pluto conjunctie. Al is hij een Maagd – Geert Wilders vertoont Schorpioense trekken. Nu vanaf mei wordt de progressieve Zon beheerd door Mars. In de progressieve horoscoop staat Mars in Schorpioen maar in de radix in Weegschaal. Alles bij elkaar opgeteld, is dit een frustrerende bundel. Gedurende 2011 wordt de wil om te handelen en voor de eigen standpunten uit te komen sterker –  terwijl dit binnen de grenzen van van het regeringsakkoord – niet makkelijk zal zijn. Confrontaties met VVD en CDA zullen onvermijdelijk plaatsvinden indien er plotseling een situatie ontstaat waarin de meningsverschillen groot zijn. Want hoe je het ook wendt of keert – en dat zie je in de progressies over de komende jaren – wil Geert elke situatie gebruiken om zijn visie en politieke bereik te vergroten.  Wat ook knelt natuurlijk is de transit van Saturnus door Weegschaal. Tijdens de 9/11 toespraak in New York, stond Saturnus conjunct met Wilder’s Mercurius, volgend jaar is zijn radix Mars aan de buurt.

Men vraagt mij, waarom besteed je zoveel aandacht aan deze Geert Wilders? Negeer hem, en hij zal verdwijnen. Toch kun je als astrologe niet om het feit heen dat vanaf volgend jaar Uranus zal beginnen zijn vierkant met Pluto te maken. Dit is een uitdagende transit, en zal de samenleving op de spits drijven. Polarisatie zowel in de maatschappij, als in de politiek, is in opkomst. Het is interessant dat zowel Wilders als Rutte tot de generatie behoren die onder de conjunctie van deze twee planeten geboren zijn. De ondergang van de Pluto in Leeuw generatie is een feit. De oude style van politiek bedrijven maakt plaats voor een nieuwe. Persoonlijk vind ik Wilders ronduit fascinerend. Dat zijn Saturnus – retrograde bij zijn geboorte in 2008 direkt ging lopen – en nu langzaam op gang is gekomen – maakt het bijzonder interessant en leerzaam om hem, aan de hand van zijn horoscoop, te volgen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

18 Reacties op Update horoscoop Geert Wilders..

 1. Paul zegt:

  je zou denken dat Nederland hartstikke misleid worden met neppie op de mc. lol

 2. Ga-lama zegt:

  Wilders negeren is anderhalfmiljoen Nederlanders negeren!
  Democratie is geen democratie als we tien procent van de eigen bevolking bijsluiten.
  Islam buitensluiten schandalig! Zelfs minimaliseren, het land is te klein!
  Maar de PVV dus anderhalf miljoen landgenoten moeten het liefst ongehoord blijven omdat links het gedachtegoed van te rechts het liefst in Burka steekt. Wat je ook vindt van PVV democratie is een hoog goed. Als in heel de EU een tendens zichtbaar wordt, is daar een reden voor. Je moet er naar luisteren! Je moet er de juiste aandacht aan besteden. Niet uitvergroten en niet minimaliseren! Daarom, Liz is het heel wijs van je om Wilders en zijn gedachtengoed en zijn volgelingen met respect te behandelen. Je kop in het zand steken domme optie!
  De groep is ook te groot en grensoverschrijdend.
  Angst is altijd een slechte leermeester en je leert het meest van gedachten die je vreemd zijn!

 3. Natuurlijk moet je aandacht aan Geert besteden. Het is tenslotte een belangrijk astrologisch tijdverschijnsel en daar geldt geen links/rechts goed/kwaad, net zoals je bij 9/11 de horoscoop van Bush moet bekijken.
  @Ga-lama: als je het meest leert van de gedachten die je vreemd zijn: bestudeer de koran 😉 Overigens hebben wij (astrologen en wiskundigen) zeer veel te danken aan de Arabische wereld. Kijk alleen maar naar de naamgeving van de vaste sterren: Aldebaran b.v.

 4. Jip zegt:

  ik sluit me aan bij beide reacties; bovendien, waarom niet schrijven over Wilders, hij is inderdaad een fascinerend persoon, en het gaat er in deze blogo toch om dingen astrologisch te duiden? Of ben ik plotseling op een politiek forum beland, ik hoop het niet want daarbij ben ik al die (negatieve) stemmingmakerij en demonisering over de PVV/Geert Wilders ook weleens beu. Deal with him, he is part of our electoral reality now….en waarom zou hij moeten verdwijnen, wat is dat voor een hoogmoed en uiting van superioriteitsgevoel? Ik wens het nieuwe kabinet veel succes!

 5. Paul zegt:

  Dat is nou een typisch Neptunus effect helemaal in op gaan ..en Mark Rutte heeft nu ook nog Neppie op zijn Zon. als je nu werkelijk geloofd dat deze drie stooges het antwoord zijn, dan twijfel ik echt aan je goede verstand.

 6. Ga-lama zegt:

  Coen, ik heb me inderdaad jarenlang verdiept in alle goddiensten op deze planeet! Als jij daar geboren was behoorde de Koran tot je erfgoed! Alleen door vergelijk kan men voor
  zichzelf een onderscheid maken.

 7. Ria zegt:

  Prima, Liz.. dat je aandacht aan Geert Wilders besteedt.
  Het is hier inderdaad een astrologieforum en geen politiek forum.
  Er zijn tenslotte 1,5 miljoen kiezers die op hem gestemd hebben, en dan is het interessant om de transits en progressies van Wilders nader te bestuderen! Leerzaam ook weer!

 8. Dag alle lezers. Geweldig om te zien dat niet iedereen van mening is Wilders negeren. Heb ondertussen wel een geboorte tijd voor Wilders gevonden… Stond in de AVN krant. De bron staat er niet bij dus enige terughoudendheid is gevraagd – maar Wilders zou om 02.50 geboren moeten zijn. Dit zou Wilders Leeuw ascendant geven, en MC Ram. Interessant in het licht van de progressies en transits vind ik. Ik zal – als ik weer een Wilders bui heb – deze horoscoop eens een keer belichten..:-) Liz

 9. Paul zegt:

  ja leuk Liz, als of het jou kan schelen wat anderen er van vinden… lmao

  zoals in de populaire media/journalistiek ga je altijd naar de verhalen die lezers aantrekken!! 😉

  Thinking out of the box!

  nog een heel fijne weekend allemaal in dit gek land doie Nederland heet.

 10. Hi Paul, Dat mag je wel denken … maar in feite is het veel ingewikkelder… read on… Ik schrijf meestal over onderwerpen waar ik zelf zin in heb. Soms gaat dat schrijven erg makkelijk vooral als ik iets in de krant/online/televisie zie die duidelijk verband met planetaire standen houdt. Wilders… tja Wilders is een verhaal apart. Als ik last heb van “writers-block” – wat weleens gebeurt als je al jaren een blog schrifjt – dan is het heel merkwaardig hoe vaak Geert Wilders spontaan in mijn gedachten opkomt. Zorgelijk of niet!!! LOL Liz

 11. Korinna zegt:

  Hi Liz,
  Interessant allemaal. En wanneer komt dit ‘sucking’ deprimerende kabinet ten val? Is dat al enigszins te duiden?

 12. yvonne zegt:

  hallo elizabeth,
  de geschatte tijd komt van astrozeeland, zelf hanteer ik een andere tijd namelijk 12:45:00 is ook een geschatte tijd, ik geef hem een schorpioen ascendant vanwege zijn donkere ogen en vanaf geboorte donker haar, de zon komt dan nog net in het 9e huis, hij verbleef een tijdje in buitenland in israel, saturnus in 3e huis vanwege de moeilijke band met zijn broer en zussen,ook krijg je dan een maan conjunct jupiter maar dan uitgaande conjunctie dat past beter bij hem dan de ingaande conjunctie.
  Ik volg op dit moment transit mars bij mijn horoscoop nu door zijn 12e huis,de aanval via verborgen vijanden,transit mars is nu ook conjunct zijn neptunus. als mijn geboortetijd klopt is ook de datum 20 oktober interessant om te volgen.
  groetjes yvonne

 13. 5 october 2010 heeft Geert Wilders in de door mij zonder geboortetijd gecorrigeerde horoscoop de transit jupiter vierkant M.C..
  Deze dag staat in het teken dat de rechtbank gaat beslissen of de zaak Wilders doorgaat of uitgesteld wordt.

  • Wilders geeft PvdA snauw als felicitatie
   AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders heeft de Partij van de Arbeid en partijleider Job Cohen zondag een cynische felicitatie gegeven voor het 65-jarige bestaan van de sociaaldemocraten.

   Via Twitter meldde Wilders: ,,Gefeliciteerd Job met de 65e verjaardag van de PvdArabieren. Jullie gaven NL massa-immigratie en importeerden velen kanslozen en criminelen.”
   Progressief aspect Geert Wilders:
   1-Mei-2011 027°,21’49 Boogsch. Maan 90 Asc

 14. De oude politieke mastodonten hebben gesproken. Hun tijd is voorbij.
  Deze tijd is een tijd voor mensen met durf en visie. Door de botsingen der meningen, door strijd komt de nieuwe tijd.
  Pluto in Leeuw: eigenwaan, opgeblazen ego’s, de celebrity cult en liederlijke zelfverrijking zijn o.a. de negatieve verschijnselen.
  Pluto in Steenbok, de beul voor staatsfinanciën en banken. De tijd van dromen is voorbij.
  Aquarius staat in de startblokken.

 15. Andries H. Cats zegt:

  Geert Wilders.

  Progressief aspect.

  9-Sep-2019 018°,02’33 Leeuw MC 180 Sat

 16. Andries H. Cats zegt:

  Geert Wilders horoscoop.

  Progressieve aspecten.

  6-Nov-2019 020°,57’14 Ram Maan 180 C–2
  10-Nov-2019 021°,08’42 Ram Maan 135 Ura
  16-Nov-2019 021°,23’32 Ram Maan 150 OND C-11
  17-Nov-2019 021°,26’26 Ram Maan * BATEN KAITOS (SAT – )
  21-Nov-2019 018°,14’35 Leeuw MC 120 Jup
  26-Nov-2019 016°,31’52 Waterman Sat 120 OND C-12
  26-Nov-2019 009°,07’30 Maagd Ura 120 OND C–3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *