Voorkom Chaos: De astrologische agenda’s van Hajefa

In deze roerige tijden is het verstandig om je eigen leven op order te hebben. In Nederland is de agenda een onmisbaar onderdeel van het leven: iedereen heeft er een, inclusief sinds dit jaar, mijn 12 jarige zoon. Jong-geleerd enz. enz. Met 2011 in zicht, als je op het punt staat een nieuw agenda te kopen, raad ik je aan om dan toch een astrologische agenda te nemen. Je hebt er heel veel aan. Geloof me. Als je net door een andere fietser wordt aangreden dan kun je gelijk in je agenda kijken en zien dat potverdorrie Mercurius net vierkant met (je eigen?) Mars of Uranus heeft gestaan. En als je bezig bent een feest of afspraak in te plannen – kun je gelijk zien hoe de hemel er voorstaat. Zelf koop ik al jaaaaaren dezelfde agenda: de hardbound astrologische agenda van Hajefa. Aan het einde van het jaar, gaat hij gewoon de boekenkast in, compleet met aantekeningen, en ook allerlei soorten papiertjes en knipsels. Als ik iets over 2002 wil weten, pak ik de oude agenda. Trouwens ook heel belangrijk om te melden: Het thema van de astrologische agenda 2011, is werk en beroep. Je hebt altijd iets achter de hand om te lezen,  als je in de trein zit

Hajefa komt weer met twee versies van haar astrologische agenda’s: een hardbound en een ringband. Daarnaast geeft Hajefa ook een maan-agenda uit. Dit lijkt mij heel handig als je ook aan Wicca doet. De tijden voor planten, oogsten, vasten, feesten, enz. enz. staan er allemaal in.

Je kunt een agenda direkt via Hajefa bestellen – maar je kunt hem in de betere esoterische boekhandels vinden. Ik weet dat de Roos en Waneskuwin in Amsterdam, deze agenda’s op de plank hebben. Dat was het.. geniet van je zondag.. In Amsterdam schijnt de Zon 🙂

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Voorkom Chaos: De astrologische agenda’s van Hajefa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *