Astrologische Kalender 2011

Dit jaar voor het eerst brengt uitgeverij Equinox een astrologische kalender op de markt. Elise je mag er trots op zijn want hij is erg mooi geworden. De tekenaar Joop Smits – blijft binnen de astrologische perken – bij Stier krijg je dus ook een stier te zien, en bij Kreeft een kreeft en toch is er ruimte in de astrologische kalender voor verassingen. Dat vind ik leuk. Ik neem de  Weegschaal als voorbeeld: de mystiek overheerst hier en de weegschaal zelf balanceert op een schitterend rotswand waar een (steen) bok absoluut niet misplaats zou zijn.  Zo zijn er een paar meer van dit soort verassingen in deze kalender. Het spel met licht door de hele kalender heen, is schitterend. De astrologische kalender 2011 vind ik heel redelijk geprijsd: Euro 14.95.  en is te bestellen  via de Equinox website, maar ook te koop in goede esoterische boekenwinkels.

P.S. De agenda is gedrukt op papier uit verantwoord bosbeheer.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologische Kalender 2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *