Nog meer Pluto in Steenbok: Wat was er voor de big-bang?

Pluto in Steenbok zal ongetwijfeld ook op wetenschappelijk gebied zijn kracht doen voelen. De big-bang theorie heeft de ideeen over het ontstaan van ons helaal lange tijd gedomineerd. “Alle materie, maar ook de ruimte zelf, onstonden op het moment van de oerknal.” Dit maakte de vraag – wat er voor de big-bang was – helemaal irrelevant – omdat ook de tijd ontstaat met de big-bang. Steenbok is gehecht aan de materie – het is dus niet echt verassend dat de grens opgeschoven wordt. Vanavond op BBC 2, om 22.00 (Nederlandse tijd) komt Horizon met een documentaire met de titel: What happened before the Big Bang? Dit lijkt mij een programma waar we allemaal naar moeten kijken. Dus… “don’t miss it”.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Pluto in Capricorn en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Nog meer Pluto in Steenbok: Wat was er voor de big-bang?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *