Emoties…

 

Het is echt een maan week. De maan wordt geassocieerd met gevoelens en emoties, en die lopen overal hoog op. Tranen van geluk in Chile, na het bevrijding van de mijnwerkers, tranen van verdriet bij sport liefhebbers in Nederland, die Yuri van Gelder wegens drugs gebruik uit de WK ploeg zien verdwijnen. Tranen van geluk bij De heer Cees Kwikkel die eindelijk  van de rechter zijn Jet mag opzoeken. En bijna tranen van frustratie bij mij, wegens Solar Fire, die mij een verkeerde horoscoop liet drukken in mijn rubriek van gisteren. Een waarschuwing voor …Liz…: nooit, nooit, nooit LT invoeren – gebruik altijd GMT.  Straks maakt de Maan een sextiel met Mars… Schouder eronder… aan de slag….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

10 Reacties op Emoties…

 1. Paul zegt:

  en niet te vergeten om echt van te gaan huilen, het bruine kabinet treedt aan :((

 2. Hi Paul, Het bruine kabinet.. waarom het bruine kabinet?

  Ik heb net een tijd doorgekregen van 13.16… snik, MvgLiz

 3. Jip zegt:

  hoi Liz, hiermee doelt Paul op de “grote denker” van ons aller PvdA Geke van Velzen die in september de onbetamelijke vergelijking maakte met het nieuwe kabinet en Nazi’s en NSB-ers. Eerder werd de term “bruin” kabinet (vanwege de gevreesde bruinhemden uit WOII) ook al gebezigd door een andere “grote denker” uit de stal van de Nieuw Linksen (ofwel politiek correcten) van de Volkskrant Bert Wagendorp. Men schept er in ieder geval genoegen in om iedereen die maar in de verte een ander Nederland voor staat (zijnde ook het nieuwe kabinet, puur vanwege het feit dat ze regeren met steun met Wilders, want daar gaat het natuurlijk om) verdacht te maken om symphatie te hebben voor fascistoide ideeen.

 4. Ria zegt:

  Goed uitgelegd, Jip, zo is het precies.
  De benaming ‘bruin kabinet’ geeft bij mij een vieze bijsmaak.
  Ik ben wél blij met dit nieuwe kabinet
  Rutte/Verhagen!
  Enne… by the way… wie discrimineert wie nu eigenlijk ??

 5. Hallo Jip, Dank voor je duidelijke uitleg. Dit is dus geen term dat in het algemeen voor dit kabinet gebruikt wordt, zoals bijv. het paarse kabinet. Klopt dat wat ik nu zeg? MvgE

 6. Marcel zegt:

  Nee Liz, niet zoals paars. In dit geval alleen door de tegenstanders (waaronder ik), en door dit verschil van inzicht is het een “beladen” term geworden. Overigens is er hier geen sprake van discriminatie, maar juist het zoeken naar overeenkomsten tussen bepaalde gebeurtenissen uit het verleden en wat er nu gebeurt.

 7. Jip zegt:

  Hoi Liz, nee zeker niet zoals paars, de mensen van de PVDA zijn ook wel terug gefloten om deze uitlatingen. Dit kan natuurlijk helemaal niet; sowieso is het erg stuitend om de huidige verkiezingsuitslag, zijnde kabinet Rutte I met de WO II te (blijven) vergelijken. Om dan maar gelijk Marcel aan te spreken: er is in die zin wel sprake van discriminatie danwel haatzaaien en van demoniseren om van dit kabinet (of van Geert Wilders) een vergelijking te maken met fascisten, wat is het dan? er is helemaal geen overeenkomst mogelijk met bruinhemden, ga je schamen. Lees eens wat. Hij waarschuwt juist voor mensen die dit wel doen, ken je dossiers. Verder onthoud ik mij van verder commentaar op dit topic, dit is een astrologisch blogo en geen politiek blogo, hiertoe raadpleeg ik andere bronnen. Ik vind het al erg genoeg dat deze vuilspuiterij overal zomaar kan, los van vrijheid van meningsuiting, maar ik zat net lekker aan de koffie. En dan word ik weer getrakteerd op dit soort geschiedvervalsing. Ik kan iedereen dan ook het boek Dossier Wilders, het boek van Martin Bosma aanbevelen, maar ik kan zo veel aanbevelen, men leest toch alleen wat men wil lezen.

  • Hi JIp,

   Je mening graag – maar dan wel binnen een astrologisch kader. Dus terug naar de astrologie… Wat we wel momenteel – overal eigenlijk – zien, is een verschuiving naar rechts. Dat gebeurde ook bij de grote depressie in de jaren dertig. Kennelijk hebben mensen het gevoel dat rechts beter op de economie zal letten dan links. Uranus stond toen in vierkant met Pluto – eerder dit jaar met Uranus in Ram, kregen we een voorproefje van wat er de komende jaren op de menu staat. Veel commentatoren vergelijken 2010 met de jaren dertig, ook economen. …Liz

 8. Jip zegt:

  dit moet zijn, het boek Dossier Wilders en het boek van Martin Bosma (de schijn-elite van de valsemunters) om verwarring te voorkomen, zijn 2 verschillende boeken. Verder is er zoveel te lezen, om eens een andere kijk te krijgen op wat in Nederland gaande is en wat de PVV daaraan probeert te doen.

 9. Marcel zegt:

  Nou Jip, jij hebt in ieder geval “last” van de emoties als in bovenstaand artikel geschetst. Om de door jou geschetste redenen onthoud ik me echt van verder commentaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *