Emoties…

 

Het is echt een maan week. De maan wordt geassocieerd met gevoelens en emoties, en die lopen overal hoog op. Tranen van geluk in Chile, na het bevrijding van de mijnwerkers, tranen van verdriet bij sport liefhebbers in Nederland, die Yuri van Gelder wegens drugs gebruik uit de WK ploeg zien verdwijnen. Tranen van geluk bij De heer Cees Kwikkel die eindelijk  van de rechter zijn Jet mag opzoeken. En bijna tranen van frustratie bij mij, wegens Solar Fire, die mij een verkeerde horoscoop liet drukken in mijn rubriek van gisteren. Een waarschuwing voor …Liz…: nooit, nooit, nooit LT invoeren – gebruik altijd GMT.  Straks maakt de Maan een sextiel met Mars… Schouder eronder… aan de slag….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

10 Reacties op Emoties…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *