Oproep aan blogo lezers..

Ik zou graag van lezers willen horen die astrologie consulten geven en die autodidact zijn- of die een astrologie opleiding gevolgd hebben – maar geen lid van een beroepsvereniging zijn. Zou je eventueel bereid zijn een questionnaire hierover in te vullen? Je kunt mij bereiken onder hathway77@hotmail.com

Bijvoorbaat dank, Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Oproep aan blogo lezers..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *