Week horoscoop: woorden als wapens…

 

Week horoscoop: Deze week maken een aantal planeten zich op om de oversteek te maken naar een ander teken. Mercurius is eerst aan de beurt. Hij ruilt op woensdag de diplomatisch Weegschaal in, voor de scherpschutter Schorpioen. In alles zullen we een veel scherpere toon horen. Vanaf woendsag wordt Mercurius door Mars beheerd, en die staat in zijn eigen teken, Schorpioen. Woorden als wapens. Ik moet ineens aan President Obama denken – de toon in de VS in de aanloop tot de mid-term elections op 2 november – zal veel harder worden. Mercurius in Weegschaal kan mooie praatjes maken, en met concepten en ideeen komen die misschien meer aantrekkelijk lijken dan ze in feite zijn. Weegschaal onderzoekt graag de mogelijkheden maar stelt beslissingen uit. Eenmaal in Schorpioen verandert dat. Schorpioen wil graag ideen doorprikken om achter de waarheid te komen. Hij is absoluut niet bang om beslissingen te nemen. Het is wel zo dat de Schorpioen in extremen kan denken: het is zwart of wit – terwijl Weegschaal in alles genuanceerd is.  

Week horoscoop: In de aanloop naar de volle maan, deze week op zaterdag, en op het nippertje in het teken Ram, loopt de temperatuur op. Meer over deze volle maan later in de week..Uren later maakt ook de Zon de overstap naar Schorpioen. Wat een schorpioenen nest..  Zon, Mercurius, Venus en Mars allemaal in dat ene teken dat gefocust en grondig ter werk gaat.

Week horoscoop: Vergis je niet. Ik vind deze gebundelde energie prachtig omdat je er zoveel mee kan doen. Schorpioen heeft enorme wilskracht en is in staat zich te focussen op het doel. Het gewenste resultaat komt binnen handbereik. Het engels woord ‘desire” vind ik heel erg bij Schorpioen passen. Als je echt iets wil… dit is een geweldige week om een start te maken.

Week horoscoop: Op dinsdag maakt de Maan in Vissen een driehoek met Venus en met Mars op woensdag. Dit kan voor een prettige en ontspannen sfeer zorgen. De emoties kunnen rijkelijk vloeien. Alhoewel met Venus retrograde in Schorpioen – denk ik aan een geheim dat misschien nu naar buiten komt. Maan verhoogt Venus – terwijl Venus zelf vernietigd is. In financieele zaken, of in je liefdesleven, in alle Venus zaken… zorg dus dat je de situatie niet mooier maakt dan het  is.

Ik wens jullie een hele fijn week…Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Week horoscoop: woorden als wapens…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *