Workshop nieuws: Faye Cossar en Dick v.d. Mark

Faye Cossar en Dick van der Mark geven samen een workshop met het volgende thema: Levensklok en de Centauren. Dick is “onze” expert op het gebied van de centaurs, Pholus, Cheiron en Nessus, terwijl Faye zich al jaren verdiept in de levensklok , een manier van astrologie bedrijven dat onwikkeld is door het Zwitse echtpaar Bruno en Louise Huber. Deel 1 van deze workshop is op 13 november in Amsterdam, deel II op 4 december. Alle informatie is te vinden op Faye’s website.

Painting: centaurs bij Damien Fox

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *