AoL nieuws: mid-term elections in de VS

De Amerikaanse on-line nieuws-zender AoL nieuws heeft een astrologe gevraagd om een opinie te geven over de Amerikaanse mid-term elections. Goed nieuws? Niet helemaal. Het interview is geplaatst onder de rubriek: weird news. Weird betekent zoiets als bizarre – of vreemd. De gelukkige is de New Yorks astrologe Shelley Ackerman. Ik ken haar site niet maar het heet: KarmicRelief.com 

Wat ik leuk vond, is dat de horoscoop van de VS in beeld komt. Voor veel mensen zal het de eerste keer zijn dat ze geconfronteerd worden met de horoscoop. Het interview met Ackerman vond ik nogal oppervlakkig – maar wel integer. Wat kun je voor zinnigs zeggen in een 2 minuut durend interview?  Haar conclusie? Democraten maken wel wat verlies, maar niet zo slecht als men had verwacht. “Food for thought” op een druilerige dinsdag?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Videos. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *