Ton Keert Terug…een vriend in Kader Abdolah

Kader Abdolah  *12/12-1954  (tijd onbekend) Schrijver. Door Ton Brakenhoff

Vandaag loopt de Zon over de cusp van mijn elfde huis en voor mijn gevoel heb ik er een vriend bij: Kader Abdolah. Hij weet dat niet en in de lijn van zijn denken hoeft dat ook niet. Net als in zijn boek ‘Spijkerschrift’ is het niet nodig dat een communicatielijn direct is doorverbonden met een ander, het mag via de hemel gaan en wie het oppikt mag het houden. ‘Spijkerschrift’ gaat over de liefde, de liefde tussen een doofstomme vader en een zoon en in het verlengde daar van, tussen hem en zijn land van waaruit hij is gevlucht. In zijn horoscoop aangegeven door de Venus-Saturnus conjunctie. De conjunctie die ik graag zie bij een dichter door de pijn en de diepte van gevoel die het verleent. Een ander opvallend aspect in zijn horoscoop is de Jupiter-Uranus conjunctie waar de (Kreeft)Maan vermoedelijk in meedoet. Hier in zit de originaliteit van denken maar eigenlijk is dat onvoldoende uitgedrukt, het gaat niet alleen om originaliteit het gaat ook over grenzeloosheid en durf. Zoals ook de aanduiding ‘schrijver’ te dun is, misschien kan ik het zo het beste uitdrukken in Zijn woorden: “Fa ta ba rekallah ahsanal galegien”. (Kijk, kijk wat een mooi wezen ik geschapen heb). De horoscoop van Kader Abdolah

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Ton Keert Terug…een vriend in Kader Abdolah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *