Engelstalig astrologie blogs.. over de VS en Venus en Mars

Voor mensen die geintereseerd zijn in de VS en haar politieke ontwikkeling, biedt dit artikel van Jessica Murray interessante inzichten. Jessica Murray’s site, mothersky, vind ik een van de beste astrologie blogs voor “in-depth” artikelen. Momenteel loopt Venus retrograde in Schorpioen. Venus en Mars hebben een innige relatie met elkaar sinds begin augustus. Patricia Lantz van “the examiner.com” geeft een aardig overzicht met links naar de websites van Eric Frances (Planet Waves) en Tony Howard.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *