Meer willen weten over Solar Fire?

In de ochtend van woensdag 10 november, geeft Karen Hamaker in Amstelveen een ochtend workshop over werken met Solar Fire 7 Gold. Je kunt ook aan de workshop deelnemen als je Solar Fire 6 De-Luxe hebt. Solar Fire is een fantastisch programma – dat ook via Karen te kopen is. Klik hier voor alle details…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *