My secrets cosmetica: advertorial black and blue cosmetica?

Aan de reacties te zien – storen een aantal lezers zich aan de reklame op astrologie.blogo. Ik heb zelf contact met blogomedia gezocht en was eigenlijk wel blij dat Stephan zelf een uitleg gaf – die te lezen is bij de Dr.Hoog advertentie.

Maar goed de reklame waar het nu over gaat is voor Black and Blue oog makeup van My Secrets Cosmetica“. Een vrouw duikt op met een zwarte oog – die goed te camoufleren is met “black and blue” cosmetica. Voor veel vrouwen een wel erg onsmakelijk idee. Ik wil jullie in ieder geval laten weten dat het hier om een Postbus 51 advertentie gaat – tegen huiselijk geweld. Als je de video tot aan het einde bekijkt dan zul je dat ook zien.

Deze reklame maakt duidelijk impact – toch voel ik me persoonlijk – een beetje ongemakkelijk met het idee hierachter. Wat vinden jullie? Venus nu in val – retrogade, en beheerd door Mars ..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op My secrets cosmetica: advertorial black and blue cosmetica?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *