De horoscoop van Feynoord: de beuk er weer in…

Feyenoord logo

De horoscoop van Feyenoord  * 19/7-1908.  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff
Tien – Nul! Gelukkig heeft de Kuip zelf dit niet hoeven meemaken. Gauw vergeten maar weer en kom op, handen uit de mouwen zoals dat de Rotterdammer betaamt. Toch even stiekem een kijkje in de horoscoop. Ach, Kreeftenclub, thuisgevoel, daarom doet het zo zeer, er is veel clubliefde. Maan in Ram, prima voor een voetbalclub. Rotterdam is een Tweelingenstad, de handen uit de mouwen, Mercurius heerst er. Dat maakt normaal gesproken zakelijk en rationeel. Mercurius heeft ook in de horoscoop van Feyenoord veel te vertellen, hij staat daar echter in Kreeft naast Neptunus, tegenover Uranus en vierkant Saturnus, dus is hij hier niet zo rationeel maar gevoelig voor invloeden van buiten af. Toch zit daar niet de pijn, de pijn zit bij Saturnus. Saturnus staat conjunct de Maan en die heerst over Zon, Mercurius, Venus en Neptunus, dus zeg maar over de belangrijkste gevoelsplaneten van Feyenoord. Saturnus is ook synoniem voor angst en juist in deze dagen staat tegenover de Saturnus in de horoscoop van Feyenoord de transisterende Saturnus. De angst slaat toe. Die Saturnus is voor Feyenoord belangrijk, bijvoorbeeld in 1974 het topjaar, stond Sat.tr. vierkant Saturnus. Op de plek van Saturnus in de horoscoop van Feyenoord staat de Jupiter van Mario Been. Saturnus F. op 10.10 Ram, Jupiter Mario 9.35 Ram. Een dikke pleister op de wonde. Mario is daar zeer op zijn plaats. Groot nadeel is dat de Saturnus tr. ook Mario’s Jupiter onderuit haalt en juist op dat slechtste moment dat maar eens in de 29,5 jaar voor komt. ‘Niet op reageren Lena’. Mario is een toptrainer uit de rij Hiddink Michels met zijn Venus Mars conjunctie. En de vraag of er actie genomen moet worden door van Hanegem is nog niet zo slecht. Willem’s Pluto staat inderdaad schitterend op de Mars van Feyenoord, maar dat geldt ook voor Don Leo, die daar de Zon zelfs nog bij heeft staan. Even een maandje hand-in-hand zoals ze dat daar gewend zijn en houd maar vertrouwen in Mario Been. En nu de beuk er weer in!! De horoscoop van Feynoord

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op De horoscoop van Feynoord: de beuk er weer in…

  1. Pingback: Tweets die vermelden De horoscoop van Feynoord: de beuk er weer in… - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *