Reactie: Conflict: Wetenschap vs Astrologie

Wauw, wat een enthousiasme en energie in deze hulpvolle  reacties,zalig,dit helpt echt! (zit ik alsmaar thuis te twijfelen in mijn eentje of ik het je wel kan vragen..proest ) Ik ga ze maar persoonlijk proberen  mailen,alleen niet allen zijn vindbaar zie ik. (zo kom ik Karen ook tegemoet met haar tip ivm.mijn naam 🙂

 Vooral ook Ton,ik gierde het uit,zo luchtig/krachtig en simpel!  (deze  mannelijke krachtige nuchterheid mis ik,eerlijk gezegd wel soms hoor als een alleenstaande ,vissige moeder :))  

Ik was door de reacties, tot diep in de nacht, door o.a. de site van Tineke Boogaerts,verdwaald in Astroland 🙂 Haar artikelen / workshops over Mercurius Retrogarde bij geboorte boeide me enorm.

Ik herken er veel van 🙂 Òòk dat ze ontdekt heeft ,dat juist een groep die een sterke boogschutter cq.een sterk 9e huis hebben,hier juist een heel positief effect van ondervinden ( gidsen die nog wat komen leren,schrijft ze..apart!)

Mijn kleinzoontje heeft dat ook ; 29-12-2009  13.37 te tilburg

Ik heb ervan gedroomd dat hij “licht en joy “kwam brengen als ziel en warempel hij is een “warmtebron” voor iedereen met zijn gulle lach en energie,echt joh! ( zie bijlage)

 Als er nog meer communicatie hierover blijft wil jij hun anders dan voor mij Bedanken?Zou fijn zijn! Misschien ook die tip  van die film v. P.v.Bommel geven ? Op 7 november 2010 zal op NED. 2 om 14.00 uur de nieuwe film ‘Eindeloos Bewustzijn’ worden uitgezonden door de BOS. Voor de trailer zie de link:  http://www.eindeloosbewustzijndefilm.nl/

 Nou Elizabeth,ik ga weer door hier,

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Reactie: Conflict: Wetenschap vs Astrologie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *