Doe mee: Tel Sterren

Als een van de eerste steden heeft Amsterdam de luchtvervuiling in kaart gebracht. Zo komt de Gemeente met allerlei suggesties aan dit tegen te werken, zonder de veiligheid van bewoners in gevaar te brengen. Goed initiatief denk ik. Maar op de nationale website: laathetdonker.nl wordt een oproep gedaan op mensen om tot 10 november zelf de sterren te tellen. “Met behulp van het sterrenbeeld Cassiopeia kunnen we eenvoudig bepalen waar het nog donker is in Nederland. Hoe minder verlichting er is, hoe meer sterren er te zien zijn”. Je moet een aantal sterrenkaarten uitdraaien en dan is het s’avonds een kwestie van naar buitengaan en sterren tellen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Doe mee: Tel Sterren

  1. Pingback: Tweets die vermelden Doe mee: Tel Sterren - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *