Horoscoop Diego Armando Maradona: “De hand van God”

Diego Maradona  * 30/10-1960  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff
Hij was gisteren jarig. Diego Armando Maradona, een van de beste voetballers van de wereld. Pelé maakte ooit op verzoek van de FIFA een lijst met de 100 beste, nog levende, voetballers van de wereld en Maradona komt er op voor. Er is geen vergelijking tussen de spelers gemaakt zodat we niet kunnen zeggen wie hij de beste vond, maar Maradona staat er in elk geval bij. Nederland is erop vertegenwoordigd met 13 spelers!! Het zou leuk zijn om de Jupiter Saturnus conjuncties eens te turven. Volgend jaar maar eens. Nu Maradona. Op Wikipedia staat er nogal wat over hem te lezen en veel heeft te maken met Neptunus: overmatigheid, clownesk gedrag, druggebruik, muziek en ‘de hand van God’. Dat laatste heeft te maken met een handsdoelpunt dat Maradona maakte en waarvan hij beweerde dat het niet zijn hand wat die de bal dat leuke tikje mee gaf, maar ‘de hand van God’. In de horoscoop staat zijn Zon in het waterteken Schorpioen conjunct Neptunus, ook staat zijn Maan in Vissen. Een zeer gevoelig mens dus die gemakkelijk de bedoelingen van zijn tegenspelers, maar ook die van zijn medespelers leest. Daarbij een voor een voetballer zo belangrijke Jupiter Saturnus conjunctie. (Waar we het hier op blogo eerder over hadden) De conjunctie is 13 graden wijd, maar door de maximale Saturnus reken ik hem goed. ‘Jupiter Saturnus’, het aspect dat zoveel spanning in zich heeft. Vaak uitgebeeld in de vergelijking met de teugels (Saturnus) van het paard voor de sprong (Jupiter). Maradona heeft echter nog een ander belangrijk aspect en dat is Saturnus oppositie Mars. Ook dat heeft spanning in zich plus hardheid en scherpte. Met Mars als indicator van het ego gekoppeld aan Saturnus, ziet men zijn eigen hand gauw aan voor die van God. We gunnen het hem en van harte nog.   De horoscoop van Diego Maradona

maradona

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Horoscoop Diego Armando Maradona: “De hand van God”

  1. Pingback: De krachtentabel van Gorter - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *