Horoscoop Jonathan Reis

 

Jonathan Reis    * 6/6-1989.  (tijd onbekend) Spits van PSV – topscorer, door Ton Brakenhoff .

 Op verzoek van Cem kijken we naar voetballer Jonathan Reis. Als je zo zijn geschiedenis leest dan krijg je het beeld van een onevenwichtig mens, onevenwichtig door heimwee en een vaderloze opvoeding. Dat mag van mij én van PSV als hij ze er maar in schopt en dat doet hij! Het plaatje van een voetballer wordt het liefst gesierd met een Jupiter Saturnus- en een Venus Mars conjunctie, want die twee aspecten leveren de onnavolgbare beweging. Over de rest van de aspecten kunnen we slechts een beetje psychologiseren. Hoe zit het met Jonathan? Bij hem ontbreken beide aspecten, maar hij heeft wel iets anders. Hij heeft aspecten die we bij boksers tegen komen. Zon conjunct Jupiter maakt groot en geeft een zelfvertrouwen en in Tweelingen mag je tevens enige bewegelijkheid verwachten, hoewel Mercurius in Stier het rustig aan doet. De pijn zit in de lijn die loopt door Kreeft Steenbok, het ouderlijk huis, het vaderland. Een maximaal gevoelige Maan conjunct Mars in Kreeft tegenover Saturnus is moeilijk hanteerbaar, en zou zo maar voor plotseling te hard optreden kunnen zorgen. Die Neptunus daarbij maakt het zeker niet overzichtelijker voor hem om nog maar te zwijgen van Uranus. Dat het goed afloopt met hem komt door de mooie driehoek die Pluto (maximaal) vanuit Schorpioen op dit aspect heeft. Astrologisch zou het interessant zijn om eens te zien waar die Pluto voor staat, soms is dat een persoon (Fred Rutten?), een idee, een kind of toch een vader? Het redt hem. Wel zorgt het agressieve Mars Saturnus aspect voor een krachtige rush en Jupiter aan de Zon voor zijn sterkte. Wel blijven duimen voor Pluto!  De horoscoop van Jonathon Reis.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop Jonathan Reis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *