Video: Er komt een vrouw bij de doktor…?

http://www.youtube.com/watch?v=T1g3ENYxg9k&feature=player_embedded

Dank aan Pascale voor het doorsturen van deze erg grappige youtube filmpje. Je moet waarschijnlijk doorklikken op dit artikel om bij de film te komen. En let goed op: astrologie wordt er wel genoemd. LOL.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Videos. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Video: Er komt een vrouw bij de doktor…?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *